لیست پاساژ داریوش شیراز

لیست پاساژ داریوش شیراز

لیست پاساژ داریوش شیراز

سلام بر شما همراهان گرامی سایت سیتی بین. قصد داریم اطلاعات مفیدی در خصوص  لیست پاساژ داریوش شیراز را در اختیار شما قرار دهیم.

پاساژ داریوش شیراز

شیراز (دربارهٔ این پرونده تلفظ ) یکی از کلان‌شهرهای ایران و مرکز استان فارس در جنوب کشور است. جمعیت شیراز در سال ۱۳۹۵ خورشیدی، بالغ بر ۱٬۵۶۵٬۵۷۲ تن بوده، که این رقم با احتساب جمعیت ساکن در حومهٔ شهر به ۱٬۸۶۹٬۰۰۱ تن می‌رسد. شیراز پنجمین شهر بزرگ و پرجمعیت ایران و پرجمعیت‌ترین شهر جنوب کشور به‌شمار می‌رود.[۴]



https://citybin.ir/shiz/wp-content/uploads/2020/03/1.gifاگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: لیست پاساژ داریوش شیراز در گوگل و اینترنت دیده شود.

اینجا کلیک کنید.گل



آدرس پاساژ داریوش شیراز

موبایل فروشی خیابان داریوش شیراز: موبایل سونیا شیراز، خیابان داریوش، مجتمع صوتی و تصویری فارس، طبقه اول، پلاک 59 071-32235437-8

موبایل فروشی خیابان داریوش شیراز: موبایل سیب (2) شیراز، خیابان داریوش، پاساژ پردیس، پلاک 210 071-32232574

موبایل فروشی خیابان داریوش شیراز: موبایل منصور شیراز، خیابان داریوش، مجتمع تجاری شهر، طبقه همکف، پلاک B10

موبایل فروشی خیابان داریوش شیراز: موبایل هفت خوان شیراز، خیابان داریوش، پاساژ پردیس، طبقه زیرین، فروشگاه 101 .

موبایل فروشی خیابان داریوش شیراز: پارس موبایل شیراز، خیابان داریوش، پاساژ صوت و تصویر، طبقه اول، پلاک 67

پاساژ شهر خیابان داریوش شیراز

شیراز در بخش مرکزی استان فارس، در ارتفاع ۱۴۸۶ متر بالاتر از سطح دریا و در منطقهٔ کوهستانی زاگرس واقع شده و آب و هوای معتدلی دارد. این شهر، از سمت غرب به کوه دراک، از سمت شمال به کوه‌های بمو، سبزپوشان، چهل‌مقام و باباکوهی (از رشته‌کوه‌های زاگرس) محدود شده‌است.

شیراز، سومین شهر ایران بود که پس از تبریز و تهران، در سال ۱۲۹۶ خورشیدی، نهاد شهرداری در آن تأسیس شد.[۵][۶] شهرداری شیراز به ۱۱ منطقهٔ مستقل شهری، تقسیم شده و جمعاً مساحتی بالغ بر ۲۴۰ کیلومتر مربع را شامل می‌شود.

پاساژ داریوش در شیراز

نام شیراز در کتاب‌ها و اسناد تاریخی، با نام‌های مختلفی نظیر: «تیرازیس»، «شیرازیس» و «شیراز» به ثبت رسیده‌است. محل اولیهٔ این شهر در محل قلعهٔ ابونصر بوده‌است. شیراز در دوران بنی‌امیه به محل فعلی منتقل می‌شود، و به بهای نابودیِ اصطخر – پایتخت قدیمیِ فارس – رونق می‌گیرد. این شهر در دوران صفاریان، بوییان و زندیان، پایتخت ایران بوده‌است.

شیراز از دیرباز به واسطهٔ مرکزیت نسبی‌اش در منطقهٔ زاگرس جنوبی و واقع‌شدن در یک منطقهٔ به نسبت حاصل‌خیز، محلی طبیعی برای مبادلات محلی کالا بین کشاورزان، یک جانشینان و عشایر بوده‌است. همچنین این شهر در مسیر راه‌های تجاری داخل ایران به بنادر جنوب مانند بندرعباس و بندر بوشهر قرار گرفته‌است.

مطالب بیشتر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *