سیرقلیه

zahra jaafari

02 June 2020

سیرقلیه


سیرقلیه

سیرقلیه غذای فوق العاده خوشمزه ای هست . در این غذا برگ سیر تازه می ریزن که ظاهری شبیه کوار داره. درضمن نگران بوی سیر نباشید چون اصلا دهان بوی سیر نمیگیرد. باخیال راحت نوش جان کنید.شیرازیاب دستور پخت را به شما آموزش میدهد.

سیر قلیه غذای کجاست

سیرقلیه رشتی چگونه درست کنیم؟ غذاهای شمالی همچون سیر قلیه رشتی اکثرا دارای طعمی ترش هستند که میزان ترشی با سلیقه شما خانم های ایرانی عزیز تنظیم می‌شود. قبل از سرو سیر قلیه رشتی آنرا بچشید و اگر ترشی آن برای شما کافی نبود بیشتر از 2 قاشق دستور پخت سیر قلیه رشتی، آبغوره به آن اضافه کنید. یکی از غذاهای گیلانی اصیل همانطور که اشاره شد سیر قلیه رشتی است که از ترکیب برگ سیر تازه، گوشت مرغ یا اردک، تخم مرغ و لپه تهیه می‌گردد و طعم خاص و بومی خواهد داشت. شما تمایل به تست این غذای محلی گیلانی دارید؟ پس با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه سیر قلیه رشتی را خدمت شما دوستان عزیز بیان کنیم.

طرز تهیه خورش سیر قلیه گیلانی

برگ سیرهای تازه را بشویید و به اندازه های نیم سانتی خرد کنید. لپه‌های خیس خرده را در روغن تفت دهید و روی آن آب بریزید و بگذارید بپزد.مرغ یا اردک را به ابعاد کوچکتر تکه کنید و استخوان های آن را جدا کنید و در روغن سرخ کنید. مرغ را پس از خریداری به ابعاد دلخواه تکه کنید و پس از شستشو برای تهیه خورش سیر قلیه رشتی مرغ را در قابلمه مورد نظر بریزید و روی شعله قرار دهید. روی آن آب بریزد تا کامل روی مرغ را بپوشاند،پس از جوش خوردن کف آن را خالی کنید.  سپس مرغ را در قابلمه بگذارید و پیاز را حلقوی خرد کنید و به همراه چوب دارچین بگذارید مرغ پخته شود.

بیشتر بدان  بهترین بیرون بر های شیراز

چوب دارچین و پیاز را پس از پخته شدن مرغ خارج کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه ای آن را سرخ کنید سپس برگ سیر خرد شده را اضافه نمایید و تفت دهید. سپس برگ سیرها را داخل پیاز ها بریزید و کمی تفت دهید.در حین تفت دادن سیرها ، نمک ، فلفل و زرد چوبه را به همراه لپه خیس خورده شده به خورش سیر قلیه گیلانی اضافه کنید و هم بزنید.  مقداری آب داخل آن بریزید تا با حرارت ملایم کاملا پخته و نرم شوند. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و وقتی گوشت خورش سیر قلیه گیلانی پخت تخم مرغ ها را به داخل خورشت اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه غذا را خاموش کنید.

حبوبات سیر قلیه

طبق روال درست کردن تمام خورش‌هایی که حبوبات هم دارند بهتر است از شب قبل لپه‌ها را بخیسانید تا نفخ آن‌ها گرفته شود. آب لپه‌ها را چند بار عوض کنید. قبل از پخت خورش سیر قلیه با مرغ ابتدا لپه‌ها، را به صورت جداگانه بپزید اما مراقب باشید له نشوند. سپس برگ‌های سیر را که از قبل شسته‌اید و آب‌شان گرفته شده را ریز خرد کنید. در واقع اندازه برگ سیرهای خرد شده باید مثل سبزی خورشتی باشد.

منبع: https://www.samatak.com


0 نظر

آشپزی
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در اینترنت بیشتر دیده شو
خرید سینک ظرفشویی شیراز x بخوانید...