
روانپزشک عالی در اصفهان
سلامی دوباره به همه شما خوبان و همراهان و دوستداران همیشگی سیتی بین. اگر به دنبال یک روانپزشک عالی در اصفهان هستید این پست کمک فراوانی به شما خواهد کرد. پس تا پایان با ما همراه باشید و نکات مفیدی که دراین باره بیان میکنیم را از دست ندهید.
تفاوت روانپزشک و روانشناس-بررسی ویژگیهای یک روانپزشک خوب
تفاوت روانشناس با روانپزشک
علم روانشناسی با روانپزشکی متفاوت است و بسیاری از افراد بدون دانستن این موضوع تحت درمان قرار گرفته و نتایج عکس گرفتهاند. بنابراین بهتر است قبل از اینکه به پزشک مراجعه کنیم فرق این دو را باهم بدانیم. معمولا وظیفه روانپزشک تشخیص و معالجه بیماری توسط دارو است. روانپزشکان با تحلیل رفتار و روحیه بیمار، مشکل او را کشف کرده و با تجویز دارو اقدام به درمان وی میکنند. گاهی روانپزشک قادر به تشخیص بیماری از طریق طرح پرسش نبوده و اقدام به کشف بیماری از طریق آزمایشهای پزشکی نظیر ام آر آی مغز میکنند. طول جلسات درمانی روانپزشک نیز اغلب کوتاه بوده و مهمترین بخش، تجویز داروی مناسب میباشد.
اما تفاوت عمده روانپزشک با روانشناس در تجویز دارو است. اصولا، روانشناس صلاحیت و اجازه تجویز دارو را نداشته و تنها باید اقدام به مشاوره و درمان از طریق گفتگو کند. معمولا طول جلسات روانشناسی بیشتر از روانپزشکی بوده (45 الی 1 ساعت) و چندین جلسه در ماه است. وظیفهی اصلی روانشناس گوش دادن به مشکلات بیماران بوده و باید با صبر و حوصله اقدام به ارائه بهترین راهکارها برای حل مشکلات آنها کند.

وظایف روانپزشک
روانپزشکان همانطور که در بالا گفتیم دارای تفاوتهای عمدهای با روانشناسان هستند و وظیفهی بیشتری نسبت به آنها بر عهده دارند. روانپزشک ابتدا با در نظر گرفتن شرایط ذهنی و فیزیکی بیمار، میزان اختلالات روانی، ذهنی و عاطفی او را تعیین میکند. سپس با بررسی سوابق بیمار و گفتگو با وی، اقدام به تجویز داروهایی با دوز پایین کرده و مدتی صبر میکند. اگر بیمار بهبود یافت با ارائه راهکارهای بعدی سعی در مدیریت و درمان قطعی بیمار میکند.
اگر تجویز داروهای دوز پایین فایدهای نداشت، پزشک فرایند درمان اصلی را آغاز کرده و با انجام تستهای پیشرفتهی پزشکی اقدام به تشخیص بهتر و دقیق بیماری میکند. فرایند درمان به گونهای است که پزشک معالج با تعیین یک بازه زمانی نسبتا طولانی با تجویز داروهای خاص و ارائهی راهکارهای منحصربفرد سعی در معالجهی بیمار میکند. انتخاب بهترین و در عین حال کمخطرترین شیوه درمانی، مهمترین وظیفه روانپزشک است.
ویژگیهای روانپزشک خوب
یک دکتر روانپزشک خوب باید دارای چند ویژگی طلایی باشد تا بیماران در سریعترین زمان ممکن به بهبودی برسند. این ویژگیها شامل موارد زیر میباشد:
دانش فنی و مهارت بالا
یک روانپزشک خوب ابتدا باید جدیدترین متدهای درمانی را طی کرده باشد تا بتواند در حساسترین مواقع با اتخاذ بهترین تصمیم بیماران را درمان کند.
صبر و حوصله
صبر و حوصله زیاد یکی دیگر از ویژگیهای یک روانپزشک خوب است. معمولا مدت زمان لازم برای درمان افراد روانپریش بسیار زیاد بوده و به همین دلیل پزشکان باید صبر و حوصلهی زیادی داشته باشند.
دکتر فریدون یدالله مقدم
توحید میانی / بعدازچهارراه مهرداد / جنب داروخانه دی / مجتمع پزشکی زیتون / طبقه دوم
