دکتر اسماعیل رفیعی گرگان
خیر مقدم به شما دوستان عزیز. از اینکه سایت شیرازیاب را انتخاب کردید کمال تشکر را داریم. لطفا با نظرات خودتان ما را در بهتر شدن همیاری نمایید. در این مقاله به شما کمک خواهیم کرد تا با دکتر اسماعیل رفیعی گرگان بیشتر آشنا شوید.
آدرس و تلفن مطب دکتر اسماعیل رفیعی

با پنج بیماری شایع اعصاب و روان آشنا شوید:
میلیونها نفر در سرتاسر کرهی خاکی به اختلالات روان دچارند. برخی از افراد که با چندین مورد از بیماریهای این فهرست مواجه هستند، احساس تنهایی میکنند و در میدان نبرد با بیماریها، خود را تنها میبینند. دستیافتن به روشهای درمانی در حذف این عوارض ناخوشایند تأثیرگذار است.
رایجترین بیماریهای اعصاب و روان را بشناسید
در ایالات متحدهی آمریکا، سالیانه بهطور متوسط از هر پنج نفر بزرگسال یک نفر با بیماریهای شایع اعصاب و روان دستوپنجه نرم میکند که در میانگین آماری رقم تقریبی ۴۳.۸ میلیون فرد مبتلا گزارش شده است. بیماریهای روان در اشکال مختلف ظاهر میشوند. برخی از اختلالات فعالیتهای روزانه فرد را تحتتأثیر قرار میدهند.
۱. افسردگی
افسردگی را با تعابیری مانند حزن و اندوه، غم، احساس سردی و بیروحی مترداف میدانند. امروزه در ذهن مردم، افسردگی معانی مختلف دارد و اغلب افراد کموبیش با افسردگی در سطوح خفیف یا شدید مواجه شدهاند. برخی از انواع افسردگی، مانند احساس رنج ازدستدادن یکی از عزیزان، مقطعی و کوتاهمدت هستند و برخی دیگر از انواع افسردگی بلندمدت و فلجکننده هستند.
۲. اضطراب و استرس
مؤسسهی ملی سلامت روان اضطراب را استرس و مجموعهای از ترسها معرفی میکند
که شخص مبتلا را رها نمیکند و موجب اخلال در عملکرد روزانه میشود.
بیماری اضطراب انواع مختلفی دارد؛ اما رایجترین اختلال «اضطراب فراگیر» است.
علایم این بیماری واکنشهای مختلفی مانند نبود تمرکز، احساس خستگی مفرط، زودرنجی، تپش قلب و احساس تشویش است.
۳. اختلال خورد و خوراک
شروع این سندرم ممکن است به دوران کودکی یا بزرگسالی مربوط باشد.
اختلالات خوردوخوراک دلایل مختلفی دارد. داشتن سابقهی اضافهوزن یا کمبود وزن، درمعرض انتقاد شدید کلامی یا تهدید فیزیکی قرارگرفتن یا حتی حملهی ذهن بیمار با عقاید اصولی و مذهبی از عوامل اصلی این سندرم روان است
۴. سوءمصرف موادمخدر
سوءمصرف مواد یا بهزبان خودمانیتر «اعتیاد»، به اختلالی اشاره میکند
که در آن، فرد در دنیایی از قمار و افراط در نوشیدن و مصرف موادمخدر غرق میشود
و تا وقتی بهطور جدی هشدارها و تأثیرهای مخرب و منفی اینگونه سبک زندگی را دریافت نکند، از خواب بیدار نمیشود.
۵. اختلال کمتوجهی و اختلال نقص توجه (بیشفعالی)
پیمایشهای طولانی، علاقهی شدید به سبکهایی از موسیقی مانند راک، زلزدن به پنجره و اخلال در کار دیگران بهنحوی که حواسشان پرت شود
و کارشان نیمهتمام بماند، همگی مثالهایی هستند که بهگفتهی یکی از معلمان شاکی، در بین دانشآموزانی بسیار شایع است که با اختلال کمبود توجه روبهرو هستند.
دعوت به بازدید از مطالب زیر: