بیرون بر اصیل شیراز

mohamad saadat

15 February 2020

بیرون بر اصیل شیراز


بیرون بر اصیل شیراز

بیرون بر اصیل شیراز

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.ممنون که شیرازیاب را انتخاب کردید.دراین پست قصد دارم آدرس,شماره تلفن وخدمات این بیرون بر را به شما عزیزان معرفی کنم.امیدوارم از مطالب پیش رو راضی باشید.

سپاس از همراهی شما با شیرازیاب.

 



https://citybin.ir/shiz/wp-content/uploads/2020/03/1.gifاگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: بیرون بر اصیل شیراز در گوگل و اینترنت دیده شود.

اینجا کلیک کنید.گل



 

خدمات(منو):

  • چلو جوجه ماستی
  • چلو کباب بستکی ( غذای پیشنهادی بیرون بر اصیل)
  • چلو کباب مخصوص اصیل
  • زرشک پلو مخصوص
  • چلو خورشت مرغ و مسما ( غذای پیشنهادی بیرون بر اصیل)
  • چلو کباب کوبیده
  • چلو جوجه زعفرانی
  • خورشت قیمه
  • خورشت سبزی
  • دیس ۵ نفره مخصوص (چلو+ کوبیده نگینی + جوجه فیله حلزونی + جوجه ماستی + ماهی + کهتو بستکی + شنسیل مرغ + خلال سیب زمینی + سالاد فصل)
  • دیس ۳ نفره مخصوص (کوبیده مخصوص اصیل + جوجه زعفرانی +کباب کهتو بستکی + چلو ساده)

 

ویژگی ها:

پرسنل خوش برخورد

استفاده از مواد اولیه مرغوب

دارای پیک رایگان در محدوده های زیر:

عفیف آباد،زرهی، زرگری،حکیمی غربی و شرقی، اردیبهشت ، پارامونت، سینما سعدی،بیست متری سینما سعدی،برق، قصردشت، معدل، هدایت، ساحلی غربی تا ابیوردی 1و2و3 ، خلد برین، بعثت

آدرس وشماره  تلفن بیرون بر اصیل شیراز

آدرس: شیراز، خیابان ملاصدرا، ابتدای خیابان حکیمی غربی

موقعیت مکانی:

شماره تلفن:0713236176707132361766

ساعات کاری:همه روزه از11ظهرتا4:45بعدازظهرو7عصرتا9:45شب

 

 

انواع غذا خوری ها

غذاخوری‌ها از دیدگاه نوع مشتریان، بهای خوراک‌ها و کیفیت خدمات ارائه شده، اغلب به دو دسته بخش می‌شوند، دستهٔ نخست، غذاخوری‌های بی‌تکلف و ارزان‌قیمت‌اند که بیشتر مشتریانشان از باشندگان همان محل هستند یا در همان محدوده کار می‌کنند. در این‌گونه غذاخوری‌ها، میهمانان مقید به رعایت آداب و رسوم ویژه‌ای نیستند و بیشتر با لباس‌های معمولی و غیررسمی در غذاخوری حاضر می‌شوند. دستهٔ دوم غذاخوری‌های گران‌قیمت هستند. در این‌گونه غذاخوری‌ها، بهای خوراک‌ها و خدمات بالاست و بسته به عرف و فرهنگ جوامع گوناگون، میهمانان با پوشاک رسمی یا نیمه‌رسمی حضور می‌یابند.

بیشتر بدان  رستوران باغ راز شیراز

ارایهٔ غذا در رستوران با همکاری همهٔ کارمندان رستوران انجام می‌شود. چینش ادوات غذاخوری، ارایهٔ منو و دریافت سفارش از میهمانان و ارایهٔ غذا به ایشان، تحویل صورت‌حساب، دریافت وجه و در پایان مرتب‌ساختن و پیراستن میز از وظایف پادوهاست. پخت غذا نیز از وظایف آشپزها به‌شمار می‌آید.

منبع: ویکی پدیا

 

ازاین که تا پایان پست همراه شیرازیاب بودید,سپاس گذارم.

 


0 نظر

غذا و خوراکی
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در اینترنت بیشتر دیده شو
بهترین کافی شاپ های شیراز کجاست؟ آدرس+عکس و…. x بخوانید...