بستنی مک لی کیش

re

04 June 2020

بستنی مک لی کیش


بستنی مک لی کیش

گذراندن تابستان با خوردن بستنی اونم در جزیره کیش میتونه یه خاطره ی شیرین براتون بسازه. شیرازیاب شعبه بستنی مک لی کیش را بهتون معرفی میکنه. نوش جان

بستنی مک لی کیش

آدرس:
کیش میدان سنایی مجتمع 20 غرفه G10

در عصر جدید با توجه به دگرگون شدن تغذیه مردم چه در ایران و جه در جهان
هر فرد بطور میانگین ۳۲%از نیاز غذایی روزانه خود را در بیرون از خانه و توسط فوود شاپها و فست فوودها و فست کژوالهای موجود در سطح شهر تامین میکند.
تیم مکلی با توجه به این مهم در راستای بهبود بخشیدن ارزش غذای ارائه شده
در بیرون از خانه و همچنین تحویل دادن یک غذای سالم و مفید در کمترین زمان ممکن بر ان شد.
که در بازر تحولی ایجاد نماید و تا حد ممکن غذایی سالم را با بهترین مواد اولیه تقدیم
حضور مردم ایران و جهان کند که بتوانند با خیال راحت غذایی سالم و با بالاترین حد کیفیت.
را میل کنند.تیم مکلی با تحقیقات گسترده در ایران و در ازمایشگاههای فرانسه توانسته ت
رکیبی عالی و مقوی از بستنی را ارایه دهد که در ان فقط از عسل به عنوان شیرین کننده استفاده شده
و تبدیل به اولین جلاتو با عسل در خاورمیانه شده است.

وافل:

نانی زرد و خوشمزه که در اروپا بسیار رواج دارد و همراه با بستنی، میوه و نوشیدنی به عنوان دسر سرو می شود.
وافل های مکلی با استفاده از مواد با کیفیت همراه با ژلاتوهایی که بدون شکر و با عسل می باشد سرو می شود.

بیشتر بدان  خانه بستنی شیراز فرهنگ شهر

ساندای:

ساندای ترکیب ژلاتوهای مکلی بدون شکر و با عسل می باشد.
میوه های تازه توت فرنگی، موز، آناناس و همچنین پسته، فندق و پیشنهاد ویژه همراه با کیک برونی داغ و شکلات نوتلا.

همه چیز در مورد جلاتو | Gelato

بستنی یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین دسرهای دنیاست و در رنگ ها،
طعم ها و شکل های جذاب و هیجان انگیز تهیه می شود.
در بین تمام انواع بستنی، جلاتو که آن را با نام بستنی ایتالیایی می شناسیم محبوبیت بیشتری دارد
و در سرتاسر دنیا مصرف می شود. اما باید بدانید که جلاتو با بستنی معمولی تفاوت دارد
و این تفاوت در طرز تهیه و آماده سازی آن است.

تاریخچه بستنی جلاتو

برای صحبت در مورد ابداع این دسر خوشمزه و خنک باید به هزاران سال پیش برگردیم.
تاریخچه جلاتو حدود ۲۰۰۰ سال پیش و در زمان امپراتوری رم باستان آغاز شد.
در آن زمان طبقه اشراف و شهروندان مرفه و ثروتمند به دنبال راهی بودند تا کمی از گرمای تابستان کم کند
و آن ها را خنک کند! به همین دلیل در طول زمستان برف و یخ از کوه ها جمع آوری و متراکم می شد
و آنقدر فشرده می شد تا به صورت مکعب های یخی و متراکمی در بیاید.
در طول تابستان این یخ ها را با انواع میوه ها و مواد دیگر طعم دار می کردند
و به این ترتیب صنعت بستنی در دنیای باستان متولد شد!
البته در آن زمان به دلیل فرآیند سخت و مشکل تهیه بستنی، این دسر مختص طبقه اشراف و ثروتمندان جامعه بود.

بیشتر بدان  مکلی مرزداران

تفاوت های بستنی جلاتو با بستنی معمولی

جلاتو را در سرتاسر دنیا به نام بستنی ایتالیایی می شناسند.
اما باید بدانید که جلاتو تفاوت های زیادی با بستنی معمولی دارد.
جلاتو از همان ابتدا بافتی غلیظ تر و سفت تر داشت و حداقل هوا در ترکیب آن وارد می شود.
به همین دلیل، جلاتو دیرتر آب می شود و برای مدت زمان بیشتری می توان آن را در هوای آزاد نگهداری کرد.
در ادامه تفاوت های جلاتو با بستنی معمولی را به شما معرفی می کنیم:

بافت کشدار:

جلاتو به دلیل بافت کشدار و غلیظی که دارد در مقایسه با بستنی معمولی بافتی خامه ای تر و نرم تر دارد.

مواد اولیه:

در ترکیبات بستنی و جلاتو خامه، شیر و شکر وجود دارد،
با این حال در تهیه جلاتو از شیر بیشتر و خامه کمتری استفاده می شود
و غالبا از زرده تخم مرغ هم که یکی از ترکیبات بستنی معمولی است در ساخت جلاتو استفاده نمی شود.

کره، هوا و طعم:

بستنی معمولا محتوی ۱۰ الی ۲۵% چربی کره است.
در حالی که جلاتو ایتالیایی تنها ۴ تا ۹% چربی دارد. بنابراین اگر نگران چاق شدن و دریافت کالری زیادی هستی
د شاید جلاتو انتخاب بی ضررتری باشد. همچنین جلاتو هوای کمتری در بافتش دارد
که باعث می شود بافتی غلیظ  و متراکم و کشدار و خامه ای پیدا کند.
علاوه بر این، استفاده از درصد چربی کمتر، طعم های مختلف را بهتر نشان می دهد.
به همین دلیل بستنی جلاتو معمولا خوش طعم تر و خوشمزه تر از بستنی معمولی است
و طعم میوه های مختلف را کاملا می توان احساس کرد.

بیشتر بدان  شیرینی های شیراز

Macklly | مکلی - منطقه ۲۲ - 8 visitors

دما:

یکی دیگر از تفاوت های بستنی جلاتو با بستنی معمولی در دمای ذوب و آب شدن آن است.
جلاتو معمولا می تواند در دمای ۱۰ الی ۱۵ درجه گرم تر از بستنی معمولی هم بدون هیچ مشکلی خورده شود.
به همین دلیل بدون اینکه زبانتان از سردی بیش از حد بستنی بی حس شود
می توانید کاملا طعم بستنی را بچشید و از آن لذت ببرید.

نحوه سرو:

جلاتو معمولا در ظرف های بزرگی ریخته می شود و هنگام سرو به میزان دلخواه مشتری برداشته می شود.

پیشنهادات:


0 نظر

بستنی فروشی
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در اینترنت بیشتر دیده شو
مکلی مرزداران x بخوانید...