آموزش قصابی

Alireza Mirshamsi

10 March 2021

آموزش قصابی


آموزش قصابی

سلام خدمت کاربران عزيز به سايت شیرازبین خيلي خوش آمديد در اين مطلب ميخواهيم درباره ي آموزش قصابی اطلاعاتي جمع آوري کرده ايم که در اختيار شما قرار دهيم ما را تا انتهاي مطالب همراهي بفرماييد.

قصاب کیست

قصاب یا گوشت‌فروش به فردی گفته می‌شود که کارش احتمالاً کشتار حیوانات، قطعه‌قطعه کردن و فروش آن‌هاست. این حیوانات می‌توانند چهارپایان، مرغ‌ها و ماهی‌ها باشند. این کار در قصابی‌ها و سوپر مارکتها انجام می‌شود. قصابی شغلی باستانی و کهن محسوب می‌شود.

آموزش قصابی

آموزش قصابی

قصابی شغلی از زیر مجموعه حرفه صنایع غذایی است. یک قصاب دارای توانمندی‌هایی از قبیل آماده‌سازی و نگهداری ابزار قصابی، ذخیره و نگهداری گوشت‌ها و محصولات پروتئینی در فروشگاه، برش گوشت، برش لاشۀ گوسفند به چهار قسمت اصلی، برش انواع ماكیان، برش انواع ماهی و میگو، آماده‌سازی محصولات جهت فروش در فروشگاه و ارتباط با مشتری و مدیریت قصابی می‌باشد و با مشاغلی از قبیل دامپرورها، قصاب صنعتی كشتارگاه‌ها، مدیران رستوران و هتل‌ها در ارتباط است.

آموزش قصابی در ایران

شغل قصابی از جمله مشاغلی است که به روحیه خاصی نیاز دارد و برای همین هم بقول معروف ، دست توی این شغل مانند سایر مشاغل چندان زیاد نیست و با توجه به اینکه محصولات غذایی و مصرفی ارائه می کنند ، همیشه مشتری خود را دارد و مشتریان همیشگی هر چند وقت یک بار به قصابی مورد اعتمادشان دوباره سر می زنند و این مسائل قصابی را به شغلی مبدل کرده که بسیاری از افراد جامعه با تکیه بر این شغل امرار معاش می کنند.

آموزش قصابی حرفه ای

قصابی شغلی است از زیر مجموعه حرفه صنایع غذایی كه دارای شایستگی هایی از قبیل آماده سازی و نگهداری ابزار قصابی،ذخیره و نگهداری گوشتها و محصولات پروتئینی در فروشگاه،برش گوشت،برش لاشه ی گوسفند به چهار قسمت اصلی،برش قسمت های قدامی لاشه ی گوسفند ،برش قسمتهای خلفی لاشه ی گوسفند ،برش گوشت گوسفند ،برش گوسفند،برش انواع ماكیان،برش انواع ماهی و میگو،آماده سازی محصولات جهت فروش در فروشگاه و ارتباط با مشتری و مدیریت قصابی می باشد و با مشاغلی از قبیل دامپرورها ، قصاب صنعتی كشتارگاهها،مدیران رستوران و هتلها در ارتباط است.

بیشتر بدان  لیست آموزش قصابی شیراز

آموزش قصابی فنی حرفه ای تهران

آموزش قصابی

آموزش قصابی

هدف دوره آموزشی قصابی حرفه ای:
آموزش فراگیران و آشنایی آنان با انواع گوشتها , خواص , تخته کاری و انواع برش گوشت ها , بسته بندی , آماده سازی و مزه دار نمودن مواد اولیه …

محتوای دوره آموزش قصابی شیرین بیان :
– شناخت انواع چاقوها
– شناخت انواع دستگاهها (اره برقی،چرخ گوشت)
– حالت صحيح بدن در حين كار
– علائم فساد در محصولات پروتئینی
– بافت،رنگ و بوی محصولات تازه
– دمای لازم جهت نگهداری هر كدام از محصولات پروتینی
– نكات لازم در انتخاب لاشه مناسب فروش
– دمای مناسب نگهداری انواع محصولات پروتئینی
– تقسيم لاشه گاو به چهار قسمت اصلی
– جداسازی دنده ها
– جداسازی ماهيچه هاي اصلی
– برشهای مناسب قسمتهای قدامی لاشه گاو
– برش قسمتهای قدامی با دنده ها
– برش قسمتهای بازو
– برشهای گردن و شانه
– تهیه ی گوشت های (خورشتی،كباب كوبیده،گوشت چرخ كرده)
– جداسازی چربی های قسمت خلفی
– جداسازی استخوان لگن از ماهیچه
– جداسازی صحیح ماهیچه ها از یكدیگر
– خرد كردن ماهیچه ها
– آویزان كردن صحیح جهت برش گوشت گوساله و گوسفند
– جداسازی دنده ها
– جداسازی بافت چربی
– خرد كردن گوشت گوساله و گوسفند
– چرخ كردن گوشت گوساله و گوسفند
– جداسازی پوست از لاشه ی گوسفند
– جداسازی اندامهای داخلی
– جداسازی جگر
– جداسازی پوست از ماكیان
– جداسازی غدد،چربی ها و قسمتهای زائد
– تقسیم ماكیان به چهار و هشت قسمت
– تهیه ی برشهای مناسب جوجه كباب
– هیه فیله از گوشت ماكیان
– جداسازی باله ها ،دم و فلس از ماهی
– برش و انواع ماهی
– خرد كردن ماهی
– تمیز كردن میگو
– تهیه ی ناگت
– آماده سازی انواع محصولات گوشتی جهت چیدن در یخچالها
– وزن كردن
– بسته بندی كردن
– چیدمان محصولات در یخچال

بیشتر بدان  آموزش گرافیک شیراز

سرماه اولیه شغل قصابی

پس از دریافت جواز کسب باید سرمایه اولیه ای برای پیدا کردن و رهن و اجارخ مغازه پروتئینی خود جفت و جور کنید.همچنین به دستگاهها و تجهیزاتی نیز برای مدیریت بهتر قصابی نیاز دارید من جمله ، یخچال مخصوص نگهداری گوشت ، ترازو ، چرخ گوشت ، قلاب نگه دارنده شقه های گوشت ، ساتور و … که از ملزومات این کسب و کار است و با حدود 90 میلیون تومان می توان نسبت به تهیه و تامین آنها اقدام نمود.

حاشیه سود شغل قصابی از مابه التفاوت خرید هر کیلو گوشت قرمز از کشتارگاهها و فروش آن به مشتریان خود پس از کثر هزینه ها محاسبه می شود.بنابر تحقیقات میدانی قیمت تمام شده هر کیلو گوشت گوسفندی خریداری شده برای قصابان حدود ۷۵ هزارتومان و فروش آن حدود ۸۵ هزار تومان برآورد می گردد و حاشیه سود بین ۱۰ الی ۱۵ درصدی را تشکیل می دهد که می تواند در فروش های روزانه بالا درآمد مناسبی باشد.

روش محاسبه دیگر سود قصاب به این صورت است که معمولاً بطور نسبی از هر لاشه گوسفند ، دل و جگر و روده ، کله و پاچه و پوست گوسفند مابه التفاوت قیمت خرید گوشت توسط قصاب و فروش آن به مشتری است که بعنوان سود به قصاب تعلق می گیرد.

البته برخی قصابان خود نسبت به تهیه گوشت از دامداران و ذبح آن اقدام می کنند که بر خلاف آیین نامه صنف مربوطه بوده و می بایست تمامی گوشت مورد نیاز خود را از کشتارگاههای دارای مجوز و با مهر وزارت بهداشت تهیه و تامین نمایند.

بیشتر بدان  بورس در شیراز

فروش انواع کل و پاچه موید گوشت ذبح شده دام و طیور توسط خود قصابان است.

درآمد ماهیانه قصابی؟

درآمد ماهیانه قصابی به موارد متعددی بستگی دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:

  • مکان و موقعیت محل مغازه ، در فروش روزانه دخالت مستقیمی دارد و مکان های پرترد شانس فروش بیشتر و در نتیجه درآمد ماهانه بیشتری دارند.
  • رعایت بهداشت فردی و بهداشت محل کار و ارائه محصول نظیف و بهداشتی ، روز به روز مشتریان وفادار شما را تکثیر می کند و بر درآمد ماهیانه قصابی شما تاثیر می گذارد.
  • خوشنامی و معروفیت به انصاف و پاکیزه گی ، رمز فروش بالای قصابان موفق از سایرین است.

متوسط فروش روزانه یک قصابی

یک مغازه قصابی با فروش متوسط روزانه حدود ۴ لاشه گوشت گوسفند و بز و هر ۴ روز یک لاشه گاو یا گوساله خواهد فروخت و این علاوه بر سایر محصولات نظیر مرغ و بوقلمون و شتر و شترمرغ و …. است.

با فرض فروش روزانه حدود ۴۰ تا ۶۰ کیلو گوشت ، و کسب درآمد حدود ۱۰ هزارتومان به ازای هر کیلو ، درآمد روزانه یک قصاب برآورد می گردد.

 

مطالب زیر را از دست ندهید:

 


0 نظر

آموزشی
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در اینترنت بیشتر دیده شو
هزینه آموزش اسب سواری در شیراز x بخوانید...