
آموزش باریستا در شیراز
با سلام و وقت بخیر خدمت شما بازدیدکننده عزیز سایت شیرازیاب.امیدوارم که در این پست بتوانم به نیاز های شما عزیزان پاسخ بدهم.لطفا در ادامه با ما همراه باشید تا مراکزی که این دوره را آموزش می دهند به شما معرفی و اطلاعاتی اعم از آدرس و شماره تلفن و… این مراکز را تقدیم تان کنم.
از این که تا آخر پست ما را همراهی می کنید سپاس گذاریم.
دوره آموزشی باریستا در شیراز
مراکز آموزش دهنده:
مجتمع آموزش گردشگری و هتلداری گردشگران سرو شیراز
آدرس: شیراز،انتهای فرهنگ شهر، نرسیده به میدان احسان. پلاك, 233
شماره تلفن: 07136240724
موسسه فناوری و هتلداری آفتاب پارسه
آدرس: شیراز.بلوار چمران.خیابان محمودیه.کوچه 1- درب 2
شماره تلفن: 07136540945
رامین میرزایی
آدرس: شیراز، فرهنگ شهر، بین کوچه 37 و 39
شماره تلفن: 09190454423
اگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: آموزش باریستا در شیراز در گوگل و اینترنت دیده شود.
قهوهچی یا باریستا (به انگلیسی Barista) به شخصی گفته میشود که در قهوهخانه نوشیدنیهای با پایهٔ اسپرسو را آماده کرده و تحویل میدهد.[۱] هر چند این پیشه، پیشه رسمی ثبت نشدهاست، بیشتر کافیشاپها برای آنکه نشان دهند دارای دستگاه اسپرسو هستند، از این واژه استفاده میکنند. همه ساله مسابقات جهانی باریستا برای انتخاب تبحر آنها برگزار میشود. این مسابقه برای نخستینبار در کشور نروژ پایهگذاری شد. باریستاها پس از پیروزی در کشور خود انتخاب و به مسابقه بینالمللی اعزام میشوند.
باریستا به کسی گفته میشود که تخصصش قهوه بوده وبه صورت حرفهای به آماده کردن قهوههای مختلف مشغول است. باریستا در اصل شخصی (خانم یا آقا) حرفهای است که در کافه مسئولیت تهیه نوشیدنیهای گرم و سرد بر پایه اسپرسو را بر عهده دارد. امروزه در بسیاری از کافهها باریستا، نوشیدنی گرم و سرد بر پایه قهوه یا حتی غیر از آن را نیز تهیه میکند. لباس باریستاها معمولاً با یک ژاکت، جلیقه یا پیشبند (اپرون) از دیگر کارکنان کافه متمایز میشود. یک باریستای خوب باید بهطور دقیق بداند که مثلاً برای تهیه یک شات اسپرسو با توجه به نوع قهوه، نوع روست (برشته) و نوع آسیاب آن، از چه مقدار دما و فشار آب و چه مدت زمانی باید استفاده کرد.
منبع: ویکی پدیا
با تشکر از حسن انتخاب شما عزیزان.
با سپاس فراوان شیرازیاب.
در صورت تمایل از مطالب زیر بازدید فرمایید.
