آموزشگاه آشپزی مشهد

re

21 April 2020

آموزشگاه آشپزی مشهد


آموزشگاه آشپزی مشهد

سلام سلام..ممنون ازهمه دوستان سایت شیرازیاب..همراه ماباشیدتا اطلاعاتی ازجمله ادرس و شماره تماس  ساعات کاری  آموزشگاه آشپزی مشهد   را برایتان بازگو کنیم..ممنون از همراهی شما..

آموزشگاه آشپزی مشهد

آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی عسل مشهد،  بلوار ملک آباد، ملک آباد 33، نبش فرزان، شماره17 051-36074369
آموزشگاه وانيل مشهد، صارمی 33، نبش گلشن 3/2، پلاک 45 051-38640096
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی مرصع مشهد، بلوار فردوسی، مقابل خیابان ثمانه، جنب پل هوایی،
پلاک 310
051-37644183
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی رضازاده مشهد، حاشیه بلوار فردوسی، بین میدان جانباز و ثمانه، پلاک 147 051-37678480
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی شارلوت مشهد، بلوارفردوسی، فردوسی 22، پلاک 488 051-37625943
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی جوانه گندم مشهد، بلوار فردوسی، حدفاصل خیابان ثمانه و میدان جانباز،
پلاک 145
051-37678075
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی نیلوفر مشهد، احمدآباد، ملاصدرا 6، پلاک 1/19، طبقه 1- 051-38444305
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی همیار هتل مشهد، بین کوشش 28 و 30، پلاک 466 051-33443472
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی سیب آلو مشهد، ملک آباد 19، پویا 2، خیابان کمال الملک، پلاک 10 051-37643654
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی شیرین مشهد، بین چهارراه پل خاکی و پنجراه سناباد، نبش سناباد 31،
سمت چپ پلاک 305
051-38454802
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی نجفی مشهد، بلوار کلاهدوز، کلاهدوز35، پلاک 21 051-37283438
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی ادیبی مشهد، خیابان راهنمایی 8، پلاک 14/1 051-38445437
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی ارجمند مشهد، حدفاصل چهارراه پل خاکی و پنجراه سناباد،
نبش سناباد 31، سمت چپ، پلاک 305
051-38454802
بیشتر بدان  لیست آموزشگاه آشپزی در مشهد

اشپزی

اشپزی



https://citybin.ir/shiz/wp-content/uploads/2020/03/1.gifاگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: آموزشگاه آشپزی مشهد در گوگل و اینترنت دیده شود.

اینجا کلیک کنید.گل



آشپزی

در یک تعریف جامع، آشپزی یک هنر، فناوری و مهارت برای فراهم آوردن غذا، با استفاده از گرما یا بدون آن می‌باشد.[۱] آشپزی یا در متون قدیمی خوالیگری، عمل آماده‌کردن مواد غذایی برای مصرف است. این اصطلاح معمولاً به معنی محدودتری به کار می‌رود، که اِعمال گرما به غذا برای تغییر شیمیایی طعم، بافت، ظاهر، یا خواص غذایی آن است. وقتی انسان در هزاران سال پیش آتش را کشف کرد، آشپزی ویژگی فرهنگی بسیار رایجی شد. هر کشور برای خود نوع خاصی از آشپزی را دارد که بسیار متنوع و گوناگون است. مثلاً کشورهای آسیای میانه غذاها و طرز پختشان شبیه هم است همین‌طور کشورهای اروپایی و آمریکایی.

پختن به روش‌های مختلفی که مواد غذایی را به کمک حرارت دادن، آماده خوردن می‌کنند گفته می‌شود. پختن مواد غذایی ممکن است در یک ظرف در بسته و تحت فشار به نام زودپَز انجام شود. این روش، سرعت پخت را افزایش می‌دهد و ویتامین‌های غذا نیز بهتر در آن باقی می‌مانند

واحدهای اندازه‌گیری

در آشپزی، آشپزها برای اینکه بتوانند به درستی به پخت و پز بپردازند، از واحدها و حجم‌های ثابتی استفاده میکنند. از جمله این واحدها:

  • پیمانه ها و قاشق ها
  • واحد های حجم
  • واحد های وزن

روش‌ها

ممکن است پختن به یکی از روش‌های زیر باشد

  • پختن در تنور یا فر آشپزی یا ماکروفر
  • پختن در آب (آبپز کردن یا بخارپز کردن)
  • پختن با شعله مستقیم (اجاق گاز)، (باربیکیو) یا (زغال)
  • غیر مستقیم (هوا گرم)، در (شن یا نمک)
  • پختن در روغن (سرخ کردن)
بیشتر بدان  باشگاه های اسب سواری شیراز

منبع ویکی پدیا.


آشپَزی چیست و آشپز کیست؟

آشپزی چیست؟

آسمونی : در یک تعریف جامع، آشپَزی یک هنر، تکنولوژی و مهارت برای فراهم آوردن غذا، با اسفاده از گرما یا بدون آن می‌باشد.

آشپَزی یا در متون قدیمی خوالیگری، عمل آماده‌کردن مواد غذایی برای مصرف است.

این اصطلاح معمولاً به معنی محدودتری به کار می‌رود، که اِعمال گرما به غذا برای تغییر شیمیایی طعم، بافت، ظاهر، یا خواص غذایی آن است.

وقتی انسان در هزاران سال پیش آتش را کشف کرد، آشپَزی ویژگی فرهنگی بسیار رایجی شد.

هر کشور برای خود نوع خاصی از آشپَزی را دارد که بسیار متنوع و گوناگون است.

مثلاً کشورهای آسیای میانه غذاها و طرز پختشان شبیه هم است همین‌طور کشورهای اروپایی و آمریکایی.

پختن به روش‌های مختلفی که مواد غذایی را به کمک حرارت دادن، آماده خوردن می‌کنند گفته می‌شود.

پختن مواد غذایی ممکن است در یک ظرف در بسته و تحت فشار به نام زودپَز انجام شود.

این روش، سرعت پخت را افزایش می‌دهد و ویتامین‌های غذا نیز بهتر در آن باقی می‌مانند.

آشپز کیست

آشپَز

آشپز شغلی است که فرد کار تهیه و آماده‌سازی غذا را به عهده می‌گیرد که در بعضی از کشورها مانند آلمان اتریش سوئیس کانادا برای کسب عنوان آشپَزی فرد باید بعد از سه سال کارآموزی در آزمونی شرکت کند و در صورت قبولی در آزمون مورد نظر این عنوان را کسب کند.

سر آشپز

سرآشپز فردی است که در یک رستوران یا آشپزخانه بزرگ مثل آشپزخانه‌های غذاخوریها، هتلها، کشتی‌ها، غذاخوری جاهای نظامی و غیره، به صورت حرفه‌ای آشپَزی می‌کند و سرپرستی آشپزهای دیگر را به عهده دارد.

بیشتر بدان  آموزش طراحی سایت حرفه ای در شیراز

معرفی شغل آشپزی :

برای این که بتوانید در آشپزی موفق شوید باید به آشپزی علاقه بسیاری به غذا و آشپزی داشته باشید و سرعت عمل خوبی در آن داشته باشید . همینطور باید در عمل تهیه غذا و سرو آن ، خلاقیت به خرج دهید . آشپز همینطور باید بسیار صبور باشد و تحمل فشار کاری زیاد را دارا باشد . این کار برای علاقه مندان آن با وجود تمام سختی ها و فشارهایش ، خیلی جذاب و متنوع است .

نتیجه گیری :

آشپز با به کاربردن راه های گوناگون آشپزی ، غذاها را آماده می نماید . در آشپزخانه های بزرگ ، بیشتر گروهی کار می کنند و یک سرآشپز بر کار آن ها نظارت می کند . سرآشپز تمامی کارهای آشپزخانه را مدیریت و کنترل می کند .

وظایف آشپز

آشپز غذاها را با کمک روش های مختلف تهیه می کند. در آشپزخانه های بزرگ معمولا هر آشپز مسئول یک نوعی از غذاها مانند نان ها، کباب ها، سوپ ها و یا پلوها می باشد. وظایف اصلی آشپز عبارتند از :

  • داشتن شناخت کافی و انتخاب مواد اولیه مناسب و تازه
  • تهیه و پخت انواع غذا مطابق با استانداردها
  • کشیدن غذا در ظروف مناسب همراه با تزئینات زیبا
  • نظارت بر کیفیت و میزان مواد اولیه
  • رعایت دستورالعمل های بهداشتی، ایمنی و سلامت

پیشنهادی برای شما


0 نظر

اموزش
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در اینترنت بیشتر دیده شو
nlp شیراز x بخوانید...