آقای سیب زمینی شیراز

re

16 February 2020

آقای سیب زمینی شیراز


آقای سیب زمینی شیراز

سلامی گرم خدمت همراهان همیشگی شیراز یاب..دراول ازحضورشما کمال قدردانی میشود..ودوم اینکه..پیشنهادمیشودکه مطالب راتاانتها مطالعه نمایید چون میخاهیم اطلاعاتی دررابطه با آدرس.شماره تلفن و منوی آقای سیب زمینی شیراز دراختیارشما قراردهیم..امیداوریم مورد پسند شما قرارگیرد..

 



https://citybin.ir/shiz/wp-content/uploads/2020/03/1.gifاگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: آقای سیب زمینی شیراز در گوگل و اینترنت دیده شود.

اینجا کلیک کنید.گل



آدرس آقای سیب زمینی شیراز:

شیراز چهارراه هوابرد – انتهای بلوار سرباز

 

شماره تماس آقای سیب زمینی شیراز:

 38211222

منوی فست فود آقای سیب زمینی شیراز:

 سمبوسه

لازانیا

ساندویچ

برگر

هات داگ

کتلت

موقعیت:


تاریخچه فست فود:

“فست فود” یا “غذای حاضری” غذایی است که از رستوران‌های فست فود تهیه می‌شود.

انواع ساندویچ، همبرگر، چیزبرگر و دیگر انواع برگرها، ماهی و میگوی سوخاری، هات‌داگ، فیلهٔ استیک گوشت یا مرغ، سیب‌زمینی سرخ کرده، مرغ سوخاری، ناگت مرغ،

جغور بغور، تاکو (نوعی غذای مکزیکی)، انواع پیتزا و انواع سالاد در فهرست غذای رستوران‌های فست فود به چشم می‌خورد.

در این رستوران‌ها، غذای از پیش آماده را در مدت کوتاهی بعد از سفارش، به مشتری تحویل می‌دهند.

خیلی از این رستوران‌ها، رستوران‌های واقعی نیستند، چون جایی برای نشستن و غذا خوردن ندارند.

از این نظر بیشتر شبیه یک فروشگاه عرضهٔ مواد غذایی هستند.

خیلی از رستوران‌های فست فود بخشی از یک سازمان زنجیره‌ای هستند.

از آنجایی که راه‌اندازی فروشگاه‌های فست فود نیاز به امکانات چندانی ندارد

و فضای بزرگی هم نمی‌خواهد، نمونه‌های شخصی و مستقل آن، مخصوصاً در کشورهای در حال توسعه مثل کشور خودمان، رو به افزایش است.

در مقابله با موج حملاتی که علیه صنعت فست فود صورت می‌گیرد، صاحبان این صنعت پُرسود خیلی سعی کرده‌اند تا عبارت فست فود (fast food) را از ذهن مردم پاک کنند

بیشتر بدان  لیست مجهزترین مهد کودک محدوده کرج

و به جای آن عبارت “رستوران‌های خدمات فوری” را جا بیندازند، اما مردم در سرتاسر دنیا به این نوع غذا می‌گویند: “فست فود”.

اگرچه ترجمه این عبارت به فارسی همان “غذای حاضری” است،

اما در این مطلب از همان عبارت آشنای فست فود استفاده کرده‌ایم.

عبارت فست فود تبدیل به نماد زندگی مدرن و ماشینی شده‌است. جف آردر می‌گوید:

ما در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که پیتزا زودتر از نیروی پلیس به خانه‌هایمان می‌رسد.

نسل حاضر آمریکا را نسل فست فود می‌نامند، اما برخلاف آنچه فکر می‌کنیم،

عرضهٔ سریع غذاهای حاضر و آماده، پیشینهٔ تاریخی دارد و مختص قرن حاضر نیست.

منبع ویکی پدیا


تاریخچه فست فود در ایران | از بی آبرویی تا غذایی خوشمزه:

همه ی ما از گذشته تا به امروز شاهد تغییرات چشمگیری در همه ی ابعاد زندگی بوده و آنها را لمس کرده ایم.

هیچ یک از ما شبیه بیست سال پیش لباس نمی پوشیم، فکر نمی کنیم و حتی شکل و آداب معاشرتهایمان نیز تغییر کرده است.

همه ی این تغییرات دارای نقطه ی آغازی هستند و از یک جایی از تاریخ شروع شده اند.

یکی از مسائلی که امروزه بسیار با آن مواجهیم، محبوبیت فست فودها در میان مردم است؛

از ساندویچ های مختلف گرفته تا پیتزا و همبرگر، هر کدام طرفداران خاص خودشان را دارند و به قسمتی از زنجیره غذایی ایرانیان تبدیل شده اند.

در خیابان های هر شهری که قدم می زنیم تعداد زیادی از این رستوران ها را می بینیم که مملو از جمعیت هستند.

اما این غذاها چگونه سر از ایران در آورده اند و در کنار دیزی و چلوکباب به عنوان یک غذا جای خود را در میان خانواده ها باز کرده اند؟

بیشتر بدان  شیرینی های شیراز

 

آقای سیب زمینی شیراز2

آقای سیب زمینی شیراز2

ماجرا از ورود سوسیس و کالباس آغاز شد…

تهیه کالباس به شکل دستى و سنتى از دوران بسیار قدیم در یونان و سپس روم و اروپاى قرون وسطى و جدید رواج داشت

اما چینی ها و هندی ها با سیر و نمک و انواع چاشنى ها، طعم دیگری به آن بخشیدند.

پس از انقلاب کمونیستى در شوروی در سال 1917 عده زیا‌دى از ارمنیان روسیه و روس ها که مخالف انقلاب بودند به ایران آمدند.

ره‌آورد این ساکنان تازه ی ایران، کالباس، سوسیس و ژامبون بود که از مواد غذایى مورد علاقه ی آنها به شمار می رفت.

مهاجران در گیلان و مازندران و استرآباد و تهران مستقر شدند و تهیه کالباس و سوسیس و ژامبون را آغاز کردند.

آرزومان و میکاییلیان دو تن از ارمنیان مهاجر بودند که اقدام به تاسیس کارگاه هایی در این زمینه در گیلان و تهران نمودند و تولید کالباس و سوسیس و ژامبون را انجام دادند.

اروپاییان مقیم تهران که این مواد گوشتى را به صورت کنسروهایی که از اروپا می آمد، مصرف می کردند،

به این تولیدات توجه نشان دادند و به زودی کارگاه های این دو ارمنی به کارخانه هایی بزرگ تبدیل شد.

آوازه ی کالباس وسوسیس و ژامبون ایران به حدی رسید که در جنگ جهانى دوم پس از اشغال ایران،

انگلیسى ها طى نامه‌ای درخواست موافقت با صدور چند تُن کالباس و سوسیس

ایران به خارج از ایران شدند تا نیاز سربازان انگلیسى در آفریقا و خاور نزدیک را برطرف کنند.


برای شما..

 

بیشتر بدان  آدرس اداره راه و شهرسازی شیراز

 


0 نظر

اماکن ، غذا و خوراکی ، فست فود
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در اینترنت بیشتر دیده شو
لباس مجلسی زنانه شیراز x بخوانید...